Koliikkivyöhyketerapia

Vauvojen koliikkivaivoihin voidaan menestyksellisesti vaikuttaa vyöhyketerapialla. Hoidossa hierotaan hellävaraisesti vauvan jalkapohjien heijastealueita korvien, vatsan ja selän hoitamisen lisäksi. 

Heijasteet ovat kuin ”elimistön peilit”, jotka ovat yhteydessä kehon eri järjestelmiin ja elimiin – vyöhyketerapia auttaa käynnistämään kehon omia toimintoja ja tasapainottamaan niitä. 

Koulutetun vyöhyketerapeutin antama hoito on turvallista ja hellävaraista, sillä käsittely tapahtuu aina kiireettömästi ja vauvan ehdoilla. Jos vauva hermostuu hoidosta, on hyvä pitää tauko ja rauhoittaa hänet. Tästä syystä hoitoon varataan riittävästi aikaa (puolesta tunnista tuntiin). 

Koliikkihoitoon tarvitaan yleensä 1 - 6 hoitokertaa. Vatsan oikeanlainen sively ohjaa ilman kulkua suolistossa ja helpottaa näin myös ilmavaivoja ja itkuisuutta. On tärkeää tuoda vauva ajoissa kokeilemaan vyöhyketerapian parantavaa vaikutusta. Pitkään jatkunut koliikkivaiva vain pahenee huutamisesta: pallea- ja niskajännitykset haittaavat selvästi ruuansulatuselinten toimintaa. 

Koliikkivauvat hoidan mahdollisuuksien mukaan heti! 

Koliikkihoidot Lohjan lähialueelle kotikäynteinä.



Yhteystiedot

Tähtihoito
Lääkekuja 5 
08200 Lohja 

Sijainti kartalla 


Puh. 044-3554 662 
Email: tahtihoito@gmail.com 
www.tahtihoito.fi

Facebook.com/tahtihoito

  Ajanvaraus